Saturday, April 20, 2013

2013 - Dapur Azura Basir akan kembali aktif!!!!

Salam semua... Sedar tak sedar, sudah 3 tahun blog masakan saya ni tidak aktif dan selama itu jugalah saya tidak menjenguk ke sini disebabkan kesibukan bertukar kerjaya dan kini sibuk pula dgn dunia perniagaan yg saya mulakan Ogos tahun lalu. Namun demikian, itu tidak bermakna kecintaan saya terhadap dunia masakan telah dipinggirkan. Sejujurnya...malu nak mengaku sebenarnya, blog ni dh lama x aktif bukan semata-mata kerana kesibukan menguruskan itu ini, tp ia juga disebabkan saya terlupa password blog ni. Ya ampunnnnn... Entah macam mana, terlanggar pintu bilik air gamaknya, tiba-tiba teringat blk password blog yg kucenta ini. Aduhhhhh...kangen bangat!!!! Terkejut yang teramat sangat bila mengetahui blog ni sudah dikunjungi sebanyak hampir 20,000 pengunjung!!! Takde la ramai sgt kalau nak dibandingkan dgn blog-blog cerita kedai kopi mahupun gossip retis. Tapi ok la kan, utk saya yg seadanya ni. Hahaha! Ok, disebabkan blog ni dah boleh dibuka, insyaAllah saya akan buat come back dengan resepi2 baru utk anda semua. Feeling2 artis veteran pulak nih...nak buat come back bagai... So tungguuuuuu...by the way, jutaan terima kasih atas sokongan kalian dan teruskan memasak kerana semua orang boleh memasak!

3 comments:

  1. Salam Zura. Alhamdulillah, hari ini saya berjumpa dengan blog zura. Blog zura ni banyak manfaatnya pada diri saya. Mudah-mudahan Allah bagi ganjaran pahala yang berlipat kali ganda buat zura kerana memudahkan urusan orang lain, Amin.

    ReplyDelete
  2. salam... ari ni goole nak cari cara masak paling mudah.... terjumpa blog ni... mmg best... simple n yg paling penting setiap step ada gambar... tq.. teruskn berkongsi yer...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete